förpackningen!
Mer information om Barbera D’Asti Runc - Cascina Carlòt
Barbera D'Asti Runc från Cascina Carlòt i Piemonte avslöjar en tät, rubinröd färg i vinglaset. Doften av detta Cascina Carlòt-rödvin visar alla typer av rosor, akacior och plommon.
Cascina Carlòt Barbera D'Asti Runc övertygar med sin elegant torra smak. Det buteljerades med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett genuint kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter, och så förtrollar denna italienare naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis socker. Detta sammetslena och köttiga rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Piemonte fängslar med en vacker efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineralnoter från jordarna som domineras av lera och kalksten.
Vinifiering av Barbera D'Asti Runc av Cascina Carlòt
Detta kraftfulla röda vin från Italien är tillverkat av druvsorten Barbera. Druvorna växer under optimala förhållanden i Piemonte. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av lera och kalksten. Efter druvskörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen buteljeras.
Serveringsförslag för Barbera D'Asti Runc by Cascina Carlòt
Detta italienska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som ackompanjemang till smakrika rätter. Det är ett perfekt komplement till bräserad kyckling i rött vin, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller lammgryta med kikärter och torkade fikon
.- Fler produkter från Cascina Carlòt