🍷 Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia övertygar med en fyllig och sammetslen karaktär som gläder varje vinälskare
🍽️ Denna röda vin harmoniserar perfekt med mustiga rätter som kålrouletter eller stekt kalvlever och berikar varje middag
🍇 Från den pittoreska regionen Apulien och vinifierad av Contri Spumanti förenar den de typiska druvsorterna Negroamaro och Primitivo för en oöverträffad smakupplevelse
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia IGT - Contri Spumanti
Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia från vinodlingsregionen Apulien presenterar sig i en tät purpurröd färg i glaset. Den första näsan av Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia avslöjar nyanser av jordgubbar, björnbär och hallon. De fruktiga delarna av bouqueten får sällskap av ännu mer fruktiga balsamiska nyanser.
Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia kan med rätta beskrivas som exceptionellt fruktig och sammetslen, eftersom den har vinifierats med en behagligt söt smakprofil. Detta täta och kraftfulla rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Tack vare sin balanserade fruktsyra smickrar Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia gommen med en sammetslen smak utan att sakna saftig livfullhet. Avslutningen på detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Apulien är härligt lång. Återigen finns det inslag av svartvinbärsgelé och björnbär.
Vinification of the Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia från Contri Spumanti
Det här kraftfulla röda vinet från Italien är gjort på druvsorterna Negroamaro och Primitivo. Efter skörden transporteras druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning kan Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.
Matsalsrekommendationer för Black Devil's Negroamaro Zinfandel Puglia från Contri Spumanti
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till kålrulader, potatispanna med lax eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamico-vinägersås.