🍷 Upplev den fylliga karaktären av Cabernet Sauvignon Toscana IGT från Brancaia, som imponerar genom sin noggranna lagring i stora ekfat
🍽️ Detta utsökta rödvin passar utmärkt till anklår med sockerärtor och grönsaks-couscous med nötköttbullar
🌍 Tillverkat av noggrant utvalda Cabernet Sauvignon-druvor, förkroppsligar detta vin den distinkta elegansen av Toscana
förpackningen!
Mer information om Cabernet Sauvignon Toscana IGT - Brancaia
Den fatlagrade Cabernet Sauvignon Toscana från vinodlingsregionen Toscana presenterar sig i en tät lila röd i glaset. Om du virvlar vinglaset avslöjar detta röda vin en hög densitet och fullhet, som kan ses i kyrkfönster vid glasets kant. Den första näsan av Cabernet Sauvignon Toscana visar av mullbär, björnbär och blåbär. De fruktiga delarna av buketten får sällskap av toner av fatlagring som ännu mer fruktiga balsamiska nyanser.
Cabernet Sauvignon Toscana från Brancaia är precis rätt för alla vinentusiaster som gillar torrt. Det är dock aldrig torrt eller sprött, som man skulle kunna förvänta sig av ett toppvin. Detta köttiga och täta rödvin presenterar sig fullt av tryck och komplexitet på gommen. På grund av sin vitala fruktsyra presenterar Cabernet Sauvignon Toscana sig imponerande fräsch och livlig på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Toscana är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Brancaia Cabernet Sauvignon Toscana
Detta kraftfulla röda vin från Italien är tillverkat av druvsorten Cabernet Sauvignon. Efter skörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i stora trähus vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av flera månaders mognadslagring i 900 liters ekfats-tonneaux.
Mat rekommendation för Cabernet Sauvignon Toscana från Brancaia
Drick detta röda vin från Italien vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till ankbröst med sockerärtor, grönsaksgryta med pesto eller grönsakscouscous med nötköttbullar.
- Fler produkter från Brancaia