🍷 Casa Defrà Valpolicella Ripasso fascinerar med sin sammetslena textur och mogna karaktär
🥘 Optimal för att följa med läcker Boeuf Bourguignon eller lammragout med kikärtor
🇮🇹 Tillverkad av utvalda druvsorter som Corvina, Molinara och Rondinella från Venetien av Cielo e Terra
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Casa Defrà Valpolicella Ripasso DOC - Cielo e Terra
Cielo e Terra Casa Defrà Valpolicella Ripasso är ett förstklassigt rött vin. I det här glaset har det en underbart ljus, rubinröd färg. Med lite exponering i sidled får rödvinsglaset en charmig granatröd nyans vid kanterna. Doften av detta röda vin från Veneto övertygar med toner av morellkörsbär, plommon, plommon och svarta vinbär. Om vi spårar aromerna ytterligare kommer kanel, orientaliska kryddor och pepparkakskrydda in.
Cielo e Terra Casa Defrà Valpolicella Ripasso presenterar sig underbart torr för vindrickaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. På gommen är strukturen i detta balanserade röda vin underbart sammetslen. På grund av den balanserade fruktsyran smickrar Casa Defrà Valpolicella Ripasso gommen med en sammetslen känsla utan att sakna friskhet. Avslutningen på detta mogna röda vin från vinodlingsregionen Veneto är fängslande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Cielo e Terra Casa Defrà Valpolicella Ripasso
Grunden för det balanserade Casa Defrà Valpolicella Ripasso från Veneto är druvor från sorterna Corvina, Molinara och Rondinella. Efter handskörden når druvorna vingården den snabbaste vägen. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring.
Matrekommendation för Casa Defrà Valpolicella Ripasso från Cielo e Terra
Detta italienska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till Boeuf Bourguignon, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller gåsbröst med ingefärad rödkål och mejram.
- Fler produkter från Cielo e Terra