🍾 Cremant d´Alsace Brut Bio & Vegan från Arthur Metz imponerar med sin briljanta, ljusgula färg och en vital, långvarig perlage
🍽️ Denna eleganta mousserande vin harmoniserar perfekt med spaghetti i yoghurt-mynt-pesto eller stekt öring med ingefära-päron
🌿 Tillverkad av utvalda druvsorter som Chardonnay och Pinot Noir speglar Cremanten den utsökta vintraditionen i Alsace
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Cremant d´Alsace Brut Bio & Vegan - Arthur Metz
I glaset har det veganska Cremant D'Alsace Brut Bio & Vegan från Arthur Metz en briljant skimrande ljusgul färg. Det mousserande vinets perlage lyser vitalt och långvarigt i glaset. I glaset presenterar detta mousserande vin från Arthur Metz aromer av kaprifol, päron, akacia, lime och nashipäron, kompletterat med andra fruktiga nyanser. I gommen börjar Cremant D'Alsace Brut Bio & Vegan från Arthur Metz underbart torrt, greppigt och aromatiskt. I gommen är texturen i detta lättfotade mousserande vin underbart lätt. Slutligen bjuder detta vin från vinodlingsregionen Alsace på en härligt lång eftersmak. Antydningar om aprikos och apelsinblomma dyker upp igen.
Vinifiering av Cremant D'Alsace Brut Bio & Vegan av Arthur Metz
Detta eleganta mousserande vin från Frankrike är veganskt och framställs av druvsorterna Auxerrois, Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Grigio, Pinot Noir och Riesling. Efter att ha säkerställt optimal mognad skördas druvorna till detta mousserande vin från Frankrike särskilt snabbt och vid den svalaste möjliga tiden på dagen för att bevara deras aromer. Efter skörden transporteras druvorna snabbt till vineriet. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Basvinerna fermenteras sedan.
Matrekommendation för Arthur Metz Cremant D'Alsace Brut Bio & Vegan
Njut av detta veganska mousserande vin från Frankrike mycket väl kylt vid 5 - 7 °C som tillbehör till spaghetti med yoghurt-mynta-pesto, rostad forell med ingefära-päron eller fiskcurry med kokos-lime.
- Fler produkter från Arthur Metz