- Denna rödvin av Cabernet Sauvignon-druvor harmonierar utmärkt med fyllda paprikor eller anklår med sockerärtor
- För den kräsne visar sig detta vin från Trentino-Alto Adige särskilt kraftfullt
- En kraftfull rödvin, förstklassig bland annat för en kväll vid kaminen
förpackningen!
Mer information om Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige DOC - Kellerei Kaltern
Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige från Kellerei Kaltern i Trentino-Alto Adige visar en tät, purpurröd färg i vinglaset. Efter den första virvlingen uppvisar detta rödvin en hög viskositet, vilket kan ses i de klara glasmålningarna vid glasets kant. Doften av detta röda vin från Kaltern Winery avslöjar alla typer av svarta körsbär, mullbär, moreller, björnbär och plommon.
Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige från Kaltern Winery är behagligt torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller stramt, vilket du kan förvänta dig av ett premiumvin och vin från en enda vingård. Detta köttiga och täta rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Med sin livliga fruktsyra är Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige underbart friskt och livligt på gommen. Detta röda vin från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige har en vacker längd i eftersmaken. Återigen finns det inslag av plommon och blåbär.
Vinifiering av Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige från Kellerei Kaltern
Basen för den kraftfulla Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige från Trentino-Alto Adige är druvor från druvsorten Cabernet Sauvignon. Efter druvskörden transporteras druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter sker jäsningen i små träfat vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar lagras Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige på ekfat i ytterligare 16 månader.
Rekommendation för Kaltern Winery Campaner Cabernet Sauvignon Riserva Alto Adige
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C med ankbröst med sockerärter, ossobuco eller fyllda paprikor.
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C med ankbröst med sockerärter, ossobuco eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Kellerei Kaltern