🍷 Funaro Nero D'Avola Sicilia Doc imponerar med sin kraftfulla utveckling och silkeslena textur
🍽️ Ideal till gåsbröst, grönsaks-couscous eller purjolök-tortilla utvecklar han sitt fulla aromspektrum
🇮🇹 Detta rena ekologiska röda vin kommer från den berömda vinregionen Sicilien
Nero D'Avola Sicilia Doc - Funaro
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Nero D'Avola Sicilia Doc - Funaro
Funaro Nero D'Avola Sicilia Doc är ett förstklassigt ekologiskt rödvin. Här avslöjar det en underbart tät, purpurfärgad färg. I doften avslöjar detta Funaro-rödvin alla typer av björnbär, blåbär, mullbär och svarta vinbär.
På gommen öppnar Funaro Nero D'Avola Sicilia Doc behagligt aromatisk, fruktdriven och balanserad. Det finns torra och riktigt torra. Detta röda vin tillhör det senare, eftersom det tappades med endast 1,9 g restsocker. På gommen är strukturen i detta kraftfulla röda vin underbart silkeslen. Tack vare den balanserade fruktsyran smickrar Nero D'Avola Sicilia Doc med en sammetslen munkänsla utan att sakna friskhet. Detta ungdomliga vin från den sicilianska vinodlingsregionen har en vacker längd i eftersmaken. Återigen finns det inslag av mullbär och björnbär.
Vinifiering av Nero D'Avola Sicilia Doc från Funaro
Den kraftfulla Nero D'Avola Sicilia Doc från Italien är ett vin med en enda sort, organiskt vinifierat från druvsorten Nero d'Avola. Efter handskörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaskor. När vinet är färdigt harmoniseras Nero D'Avola Sicilia Doc noggrant.
Matrekommendation för Nero D'Avola Sicilia Doc från Funaro
Njut av detta ekologiska rödvin från Italien tempererat vid 15-18°C som tillbehör till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, purjolökstortilla eller grönsakscouscous med köttbullar av nötkött.
- Fler produkter från Funaro