🍷 Nero d'Avola från Käfer imponerar med sin lysande purpurröda färg och öppnar i glaset med härligt aromatiska fruktnoter
🍽️ Njut av detta balanserade rödvin, perfekt till fyllda röda lökar eller kryddig lammragout
🌍 Denna ädla dryck kommer från den soliga vinregionen Sicilien och representerar perfekt druvsorten Nero d'Avola
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Nero d'Avola DOC - Käfer
I glaset har Nero d'Avola från Käfer en ljus purpurröd färg. Detta italienska vin av en enda sort smickrar glaset med underbart uttrycksfulla toner av röda vinbär, björnbär, surkörsbär och plommon. Det finns också inslag av svarta vinbär och vitpeppar.
I gommen öppnar Nero d'Avola från Käfer underbart torrt, fylligt och aromatiskt. Detta lätta röda vin är balanserat och mångfacetterat i gommen. Tack vare sin livliga fruktsyra är Nero d'Avola underbart fräsch och livlig på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Sicilien är imponerande med en härlig eftersmak.
Vinifiering av Käfer Nero d'Avola
Basen för den balanserade Nero d'Avola från Sicilien är druvor från druvsorten Nero d'Avola. Efter att ha skördats för hand förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter sker jäsningen i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Nero d'Avola fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Matsalsrekommendationer för Käfer Nero d'Avola
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är det perfekta komplementet till rödlök fylld med couscous och aprikoser, lammragout med kikärter och torkade fikon eller salta curryrätter med lamm.