🍷 Denna eleganta Sangiovese IGT från Farnese Vini imponerar med sin silkeslena textur och en harmonisk lagring i rostfritt stål.
🍽️ Njut av den idealiskt med torsk och gurk-senap-grönsaker eller lammragu med torkade fikon.
🌍 Sangiovese IGT kommer från de prestigefyllda Abruzzerna och förkroppsligar den rika traditionen inom italiensk vinproduktion.
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Sangiovese IGT - Caldora
Sangiovese Farnese Vini Caldora är ett förstklassigt rött vin. Det har en underbart ljus, rubinröd färg. Detta röda vin från den gamla världen hälls lämpligen upp i ett rödvinsglas och presenterar underbart uttrycksfulla aromer av plommon, björnbär, blåbär och mullbär, avrundade med rostad barrique, orientaliska kryddor och kakaobönor.
Detta röda vin från Farnese Vini är perfekt för alla finsmakare som vill ha så lite restsocker som möjligt i sitt vin. Samtidigt verkar det dock aldrig magert eller sprött, utan runt och smidigt. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt silkeslen textur. Sangiovese Med sin vitala fruktsyra är Caldora imponerande fräsch och livlig i gommen. Detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsregionen Abruzzo har en lång eftersmak. Återigen dyker antydningar om svartvinbär och blåbär upp.
Vinifiering av Farnese Vini Caldora Sangiovese
Sangiovese Detta balanserade röda vin från Italien är tillverkat av druvsorten. Efter skörden tas druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Sangiovese I slutet av jäsningen får Caldora harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Matrekommendation för Farnese Vini Caldora Sangiovese
Detta italienska rödvin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt komplement till torsk med gurka-senapsgrönsaker, grönsakscouscous med köttbullar eller lammgryta med kikärtor och torkade fikon.
- Fler produkter från Farnese Vini