🍷 Squinzano från L'Antesi visar sig i strålande rubinröd färg med ett utsökt bouquet av svarta frukter och fina noter av ekträ
🍽️ Njut av detta eleganta rödvin, perfekt till gåsbröst, pumpapudding eller läckra kålroulader
🌿 Tillverkat av de ädla druvsorterna Malvasia Nera och Negroamaro visar detta vin den fulla prakt av den apuliska vintraditionen
förpackningen!
Mer information om Squinzano - L'Antesi
Med L'Antesi Squinzano kommer ett förstklassigt rött vin in i det virvlande glaset. Det har en underbart lysande rubinröd färg. I glaset erbjuder detta röda vin från L'Antesi aromer av svarta körsbär, plommon, morellokörsbär och plommon, kompletterade med rostad barrique, ek och cigarrlåda. L'Antesi Squinzano presenterar sig behagligt torr för vinälskaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin i den övre prisklassen. Detta täta och sammetslena röda vin är lättfotat och flerskiktat och presenterar sig på gommen. Squinzano är underbart friskt och livligt på gommen på grund av sin kortfattade fruktsyra. På slutet glädjer detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Apulien med sin betydande längd. Återigen finns det antydningar till svarta körsbär och morellkörsbär.
Vinifiering av Squinzano från L'Antesi
Den eleganta Squinzano från Italien är en cuvée gjord av druvsorterna Malvasia Nera och Negroamaro. Bären för detta röda vin från Italien skördas uteslutande för hand när de är perfekt mogna. Efter handskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och mals noggrant. Jäsningen sker sedan i små träbehållare vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 6 månaders lagring i ekbarriquer.
Matrekommendation för L'Antesi Squinzano
Detta röda vin från Italien smakar bäst vid en temperatur på 15-18°C till gåsbröst med rödkål och mejram, pumpagryta eller kålroulader.
- Fler produkter från L'Antesi