• ♥ För närvarande 24.224 viner bara för dig! ♥
  • Alla priser är inklusive punktskatter!
  • Säker förpackning!
  • Pålitlig frakt!
Salu
Bonarda Ipazia - Picchioni Andrea
Salu
Björnbär, Surkörsbär, Violetter och Hallon
  • Denna uttrycksfulla perlvin harmoniserar utmärkt med wokgrönsaker med fisk eller sparrissallad med quinoa
  • Hans ursprung från Lombardiet gör denna vin till en typisk representant för viner från ett kallklimat-odlingsområde
  • En idealisk perlvin, perfekt som en elegant aperitif

Bonarda Ipazia - Picchioni Andrea

Rött vin Italien Italien Lombardei (IT)
Köp 36, spara 8 %!
Om du köper 36 av produkterna i denna åtgärd får du en rabatt på 8% .
10 % Spring-Sale

Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.

Årgång

9999
2023
2024
6
12
24
Pris per enhet: 175.482 *
Bonarda Ipazia - Picchioni Andrea
Close
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Säkra
förpackningen!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Bonarda Ipazia - Picchioni Andrea

Bonarda Ipazia från Picchioni Andrea från Lombardiet avslöjar en ljus, rubinröd färg i det virvlade glaset. Bubblorna i detta mousserande vin lyser i glaset. Till näsan presenterar detta Picchioni Andrea mousserande vin alla slags hallon, violer, sura körsbär och björnbär.

På gommen börjar Bonarda Ipazia från Picchioni Andrea behagligt aromatisk, fruktig och balanserad. I gommen är texturen i detta balanserade mousserande vin underbart lätt, krispig och krämig. Avslutningen på detta mousserande vin från vinodlingsregionen Lombardiet glädjer slutligen med en vacker efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineraliska inslag från de sand- och grusdominerade jordarna.

Vinifiering av Bonarda Ipazia av Picchioni Andrea

Det här mousserande vinet fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Croatina. För detta underbart balanserade vin av en enda sort från Picchioni Andrea skördades endast förstklassiga druvor. Druvorna växer under optimala förhållanden i Lombardiet. Här gräver vinrankorna ner sina rötter djupt i jordar av sand och grus. Efter handskörden förs druvorna till presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Detta följs av jäsningen av basvinerna.

Serveringsförslag för Picchioni Andrea Bonarda Ipazia

Detta italienska vin avnjuts bäst mycket väl kylt vid 5 - 7°C. Det är ett perfekt vin till stekt forell med ingefärspäron, wokade grönsaker med fisk eller spagetti med yoghurt och mynta pesto.

>

Hårda fakta

Typ:
Vin kategori:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Arom:
Björnbär , Surkörsbär , Violetter , Hallon
Textur:
enkelt , krispig , krämig
Tillfälle och tema:
Aperitif , Mottagning , Romantisk middag
Druvsort:
Land:
Italien
Odlingsområde:
Lombardei (IT)
Golv & Särskilda lager:
Sand , Grus
Alkohol i vol%:
13
Optimal serveringstemperatur i °C:
5 - 7
Cuvée:
monovarietal
Mognadslagring:
Betong
Kvalitetsklassificering :
DOC Denominazione di origine controllata
Stil:
Gamla världen , Odlingsområde med kallt klimat , klassisk , framstående , komplexa
Passar till:
Ljusa och lätta rätter
Rekommendation av glas:
Vitt vinglas
Flaskestorlek i l:
0,75
Kapsyl:
Kork
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Az. Agr. Picchioni Andrea - Frazione Campo Noce 4 - 27044 Canneto Pavese - Italia
PID:
75615-IT-RW-CRO-0758-22.1
Upp