- Denna uttrycksfulla perlvin harmoniserar utmärkt med wokgrönsaker med fisk eller sparrissallad med quinoa
- Hans ursprung från Lombardiet gör denna vin till en typisk representant för viner från ett kallklimat-odlingsområde
- En idealisk perlvin, perfekt som en elegant aperitif
Bonarda Ipazia - Picchioni Andrea
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Bonarda Ipazia - Picchioni Andrea
Bonarda Ipazia från Picchioni Andrea från Lombardiet avslöjar en ljus, rubinröd färg i det virvlade glaset. Bubblorna i detta mousserande vin lyser i glaset. Till näsan presenterar detta Picchioni Andrea mousserande vin alla slags hallon, violer, sura körsbär och björnbär.
På gommen börjar Bonarda Ipazia från Picchioni Andrea behagligt aromatisk, fruktig och balanserad. I gommen är texturen i detta balanserade mousserande vin underbart lätt, krispig och krämig. Avslutningen på detta mousserande vin från vinodlingsregionen Lombardiet glädjer slutligen med en vacker efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineraliska inslag från de sand- och grusdominerade jordarna.
Vinifiering av Bonarda Ipazia av Picchioni Andrea
Det här mousserande vinet fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Croatina. För detta underbart balanserade vin av en enda sort från Picchioni Andrea skördades endast förstklassiga druvor. Druvorna växer under optimala förhållanden i Lombardiet. Här gräver vinrankorna ner sina rötter djupt i jordar av sand och grus. Efter handskörden förs druvorna till presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Detta följs av jäsningen av basvinerna.
Serveringsförslag för Picchioni Andrea Bonarda Ipazia
Detta italienska vin avnjuts bäst mycket väl kylt vid 5 - 7°C. Det är ett perfekt vin till stekt forell med ingefärspäron, wokade grönsaker med fisk eller spagetti med yoghurt och mynta pesto.
>- Fler produkter från Picchioni Andrea