🍇 Cabernet Sauvignon Veneto från Cielo e Terra imponerar med sin eleganta täthet och livliga fruktaromer
🍽️ Njut av detta karismatiska rödvin till stekt kalvlever eller kryddig kikärtscurry
🌍 Från den pittoreska Venetien kommer denna sortrena Cabernet Sauvignon av högsta kvalitet
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Cabernet Sauvignon Veneto - Cielo e Terra
Cabernet Sauvignon Veneto från Cielo e Terra från Veneto erbjuder en lysande, purpurröd färg när den virvlas i ett glas. Den första näsan av Cabernet Sauvignon Veneto presenterar mullbär, svarta vinbär och blåbär. De fruktiga tonerna i bouqueten får sällskap av vanilj, kakaobönor och kanel.
Cabernet Sauvignon Veneto från Cielo e Terra är perfekt för alla konnässörer som gillar det torrt. Det är dock aldrig stramt eller sprött, vilket man naturligtvis skulle förvänta sig av ett vin över 5 euro. Texturen i detta lättfotade rödvin är underbart tät i gommen. Tack vare sin livliga fruktsyra är Cabernet Sauvignon Veneto exceptionellt friskt och livligt i gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Veneto glädjer i slutändan med en god eftersmak.
Vinifiering av Cabernet Sauvignon Veneto från Cielo e Terra
Detta vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Cabernet Sauvignon. Endast de bästa druvorna användes för detta exceptionellt eleganta vin av en enda sort från Cielo e Terra. När druvorna till Cabernet Sauvignon Veneto har uppnått perfekt fysiologisk mognad skördas de uteslutande för hand utan hjälp av grova och mindre selektiva maskiner. Efter den manuella skörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Därefter sker jäsningen i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Cabernet Sauvignon Veneto fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.
Rekommendation för Cielo e Terra Cabernet Sauvignon Veneto
Detta röda vin från Italien avnjuts vid en temperatur på 15 - 18°C till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, kikärtscurry eller gåsbröst med ingefärs-rödkål och mejram.