- Denna rödvin kompletterar utmärkt rätter som Ossobuco eller Boeuf Bourguignon
- För den som njuter av vin uppvisar detta vin från Venetien en påfallande komplexitet
- Detta italienska rödvin är av högsta klass
La Rocca Bardolino - Giovanna Tantini
förpackningen!
Mer information om La Rocca Bardolino - Giovanna Tantini
Med Giovanna Tantini La Rocca Bardolino kommer ett förstklassigt rödvin in i det välpolerade vinglaset. I det avslöjar det en underbart lysande, rubinröd färg. Den första näsan av La Rocca Bardolino visar nyanser av björnbär och hallon. De fruktiga komponenterna i buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.
I gommen öppnar La Rocca Bardolino av Giovanna Tantini underbart torr, greppig och aromatisk. På tungan kännetecknas detta balanserade röda vin av en oerhört köttig, sammetslen och tät textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Veneto imponerar slutligen med en vacker efterklang.
Vinifiering av La Rocca Bardolino by Giovanna Tantini
Utgångspunkten för den förstklassiga och underbart balanserade cuvéen La Rocca Bardolino by Giovanna Tantini är druvorna Corvina och Rondinella. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.
Serveringsförslag för La Rocca Bardolino by Giovanna Tantini
Detta italienska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som ackompanjemang till gourmeträtter. Det passar perfekt till gåsbröst med rödkål och mejram, bräserad kyckling i rött vin eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Giovanna Tantini