- Denna sorters rena rödvin harmoniserar perfekt med gåsbröst med ingefära-rödkål och mejram eller Boeuf Bourguignon
- För den smakfulla visar sig detta vin från Venetien särskilt balanserat
- En idealisk rödvin, förstklassig bland annat till en romantisk middag
Come Un Pino Nero - Le Vigne Di San Pietro
förpackningen!
Mer information om Come Un Pino Nero - Le Vigne Di San Pietro
Come Un Pino Nero från Le Vigne Di San Pietro i Veneto visar en ljus, rubinröd färg i vinglaset. Doften av detta röda vin från Veneto är fängslande med toner av björnbär. Om vi spårar aromen vidare tillkommer svarta körsbär, skogsgolv och blåbär.
Le Vigne Di San Pietro Come Un Pino Nero presenterar sig underbart torr för vinentusiasten. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt köttig, sammetslen och tät textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Veneto är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Come Un Pino Nero från Le Vigne Di San Pietro
Det balanserade Come Un Pino Nero från Italien är ett single-varietal-vin gjort av druvsorten Corvina. Efter skörden tas druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål och stort trä vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen buteljeras.
Rekommendation för Come Un Pino Nero från Le Vigne Di San Pietro
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, ankbröst med sockerärtor eller gåsbröst med ingefärad rödkål och mejram.
- Fler produkter från Le Vigne di San Pietro