- Denna rödvin från Nebbiolo-druvor kompletterar utmärkt rätter som ankbröst med ingefära-rödkål och mejram eller grönsaks-couscous med nötfärsbullar
- För den som njuter av vin framstår detta vin från Piemonte friskt och fruktigt
- Detta italienska rödvin passar utmärkt
Neblo Colli Novaresi Agamium - Antichi Vigneti Di Cantalupo
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
Leveranstid ca. 9-11 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Neblo Colli Novaresi Agamium - Antichi Vigneti Di Cantalupo
Neblo Colli Novaresi Agamium från Antichi Vigneti Di Cantalupo i Piemonte avslöjar en ljus, rubinröd färg när den hälls i ett glas. I glaset visar detta röda vin från Antichi Vigneti Di Cantalupo aromer av björnbär, kompletterade med svarta vinbär, blåbär och svarta körsbär. Antichi Vigneti Di Cantalupo Neblo Colli Novaresi Agamium presenterar sig underbart torr för vinkännaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin. Balanserat och komplext, detta täta, sammetslena och köttiga röda vin presenterar sig på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Piemonte imponerar äntligen med en vacker efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineralfasetter av jordarna som domineras av vittrad sten.
Vinifiering av Neblo Colli Novaresi Agamium från Antichi Vigneti Di Cantalupo
Det här röda vinet fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Nebbiolo. Endast förstklassigt druvmaterial togs in för detta exceptionellt balanserade vin med en enda sort från Antichi Vigneti Di Cantalupo. Druvorna växer under optimala förhållanden i Piemonte. Här gräver vinstockarna sina rötter djupt ner i jordar av vittrad sten. Efter handskörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Neblo Colli Novaresi Agamium fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Rekommendation för Antichi Vigneti Di Cantalupo Neblo Colli Novaresi Agamium
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till fylld paprika, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller lammgryta med kikärtor och torkade fikon.
- Fler produkter från Antichi Vigneti di Cantalupo