- Denna vitt vin från Grillo-druvor passar bra till grönsallad med rödbetor eller torsk med gurk-senap-grönsaker
- För den som njuter framstår detta vin från Sicilien som ytterst balanserat
- En idealisk vit vin, förstklassig som en elegant sommervin
Onde Di Sole - Hibiscus
förpackningen!
Mer information om Onde Di Sole - Hibiscus
I glaset har Onde Di Sole från Hibiscus en ljus blekgul färg. Detta italienska vin av en enda sort smickrar glaset med underbart uttrycksfulla toner av persika, äpple, citron och päron. Dessutom finns det inslag av vattenmelon och timjan.
Hibiscus Onde Di Sole presenterar sig underbart torr för vinkännaren. Detta vita vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin. Balanserat och mångfacetterat, detta skarpa och köttiga vita vin presenterar sig på gommen. I avslutningen glädjer detta vita vin från vinodlingsregionen Sicilien med en vacker längd. Återigen finns det antydningar till moget äpple och apelsin. I avslutningen kommer mineraltoner från de vulkaniska bergsdominerade jordarna in.
Vinifiering av Onde Di Sole by Hibiscus
Basen för den balanserade Onde Di Sole från Italien är druvor från druvsorten Grillo. På Sicilien växer vinstockarna som producerar druvorna för detta vin på jordar av vulkanisk sten. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas noggrant. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av mognadslagring på den fina jästfällningen i flera månader innan vinet slutligen tappas av.
Rekommendation för Hibiscus Onde Di Sole
Detta vita vin från Italien bör helst avnjutas väl kylt vid 8 - 10°C som tillbehör till purjolökssoppa, kikärtscurry eller torsk med gurka-senapsgrönsaker.
- Fler produkter från Hibiscus