- Denna rödvin kompletterar utmärkt rätter som gåsbröst med ingefära-rödkål och marjoram eller stekt kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägernsås
- Jäsningen i ädelståltank gör detta rödvin särskilt sammetigt
- Detta italienska rödvin är förstklassigt
Pfersen Rosso - Angelica
förpackningen!
Mer information om Pfersen Rosso - Angelica
Den lättfotade Pfersen Rosso från Angelica stänker i glaset med lysande lila. I glaset avslöjar detta röda vin från Angelica aromer av hallon och björnbär, kompletterade med skogsgolv, garrigue och blåbär. Angelica Pfersen Rosso presenterar sig behagligt torr för vinkännaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. Lättfotat och flerskiktat, detta köttiga, sammetslena och täta röda vin presenterar sig på gommen. I avslutningen bjuder detta vin från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige på en vacker längd. Återigen finns det inslag av hallon och björnbär.
Vinifiering av Angelica Pfersen Rosso
Detta eleganta röda vin från Italien är gjort på druvsorterna Rossara, Pavana, Lagrein, Negrara och Pinot Noir. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas av.
Rekommendation för Pfersen Rosso by Angelica
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till bräserad kyckling i rött vin, ankbröst med sockerärtor eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Angelica