- Detta uttrycksfulla rödvin kompletterar utmärkt rätter som stekt kyckling i rödvin eller lammragout med kikärtor och torkade fikon
- Hans ursprung från Trentino-Alto Adige gör detta vin till en typisk representant för viner från den gamla världen
- Detta italienska rödvin passar utmärkt
Rosato - Popphof
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Rosato - Popphof
I glaset erbjuder Rosato från Popphof en tät purpurröd färg. Den första doften av Rosato avslöjar nyanser av björnbär och hallon. De fruktiga delarna av buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.
I gommen börjar Rosato från Popphof underbart aromatiskt, fruktigt och balanserat. Detta täta, sammetslena och köttiga röda vin är fylligt och mångfacetterat på gommen. I eftersmaken har detta vin från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige en vacker längd. Återigen finns det antydningar till björnbär och hallon. I avslutningen kommer mineraltoner från de ler- och skifferdominerade jordarna in.
Vinifiering av Rosato by Popphof
Utgångspunkten för den förstklassiga och underbart kraftfulla Cuvée Rosato by Popphof är druvorna Lagrein och Merlot. I Trentino-Alto Adige växer vinstockarna som producerar druvorna till detta vin på jordar av lera och skiffer. När druvorna har skördats förs de snabbt till presshuset. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning får Rosato harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Rekommendation för Rosato från Popphof
Detta röda vin från Italien serveras lämpligen vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till Boeuf Bourguignon, stekt kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Popphof