🍇 Toar Valpolicella Classico Superiore från Masi Agricola imponerar med sin sammetslena textur och den balanserade aromen av skogsbärssylt
🍽️ Perfekt till citron-chili-kyckling och kikärtscurry framhäver denna rödvin sitt fruktiga potential vid idealisk serveringstemperatur mellan 15 och 18°C
🇮🇹 Av Corvina, Oseleta och Rondinella-druvor från den välkända regionen Valpolicella DOC presenterar sig denna italienska vin i sin bästa form
förpackningen!
Mer information om Toar Valpolicella Classico Superiore DOC - Masi Agricola
Detta röda vin från den gamla världen hälls upp i ett rödvinsglas och presenterar underbart uttrycksfulla aromer av sylt av vilda bär, päron, kvitten och mullbär, avrundade med ytterligare fruktiga nyanser.
I gommen börjar Toar Valpolicella Classico Superiore från Masi Agricola behagligt aromatisk, fruktig och balanserad. På gommen är strukturen i detta välbalanserade röda vin underbart sammetslen och tät. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Veneto, närmare bestämt från Valpolicella DOC, som kan mogna bra, är slutligen övertygande med en betydande eftersmak.
Vinifiering av Masi Agricola Toar Valpolicella Classico Superiore
Druvorna Corvina, Oseleta och Rondinella är utgångspunkten för den förstklassiga och underbart balanserade cuvéen Toar Valpolicella Classico Superiore från Masi Agricola. Efter skörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här väljs de ut och mals noggrant. Jäsningen sker i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. I slutet .
Matrekommendation för Toar Valpolicella Classico Superiore från Masi Agricola
Denna italienare avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till citronchilikyckling med bulgur, kikärtscurry eller pumpagryta.
- Fler produkter från Masi Agricola