- Detta uttrycksfulla vita vin passar utmärkt till kålroulade eller purjolökssoppa
- Fermenteringen i rostfritt stål gör detta vita vin särskilt friskt
- Detta italienska vita vin passar utmärkt som en harmonisk sommervin
Torama Coda Di Volpe - Vadiaperti-Traerte
förpackningen!
Mer information om Torama Coda Di Volpe - Vadiaperti-Traerte
Den eleganta Torama Coda Di Volpe från Vadiaperti-Traertes penna flyter in i glaset med en ljus gyllengul färg. Den första näsan av Torama Coda Di Volpe visar anteckningar av akacia. De fruktiga nyanserna i buketten får sällskap av honung.
På gommen börjar Torama Coda Di Volpe från Vadiaperti-Traerte underbart aromatisk, fruktdriven och balanserad. På tungan kännetecknas detta välbalanserade vita vin av en enormt köttig och krispig konsistens. I eftersmaken bjuder detta vin från vinodlingsregionen Kampanien på en vacker längd. Återigen finns det inslag av akacia. I avslutningen ansluter mineralnoter från de kalkstensdominerade jordarna.
Vinifiering av Torama Coda Di Volpe av Vadiaperti-Traerte
Det balanserade Torama Coda Di Volpe från Italien är ett enda vingårdsvin tillverkat av druvsorten Coda di Volpe. I Campania växer vinstockarna som producerar druvorna för detta vin på kalkstensjordar. Efter skörden förs druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning får Torama Coda Di Volpe harmonisera på den fina jästfällningen i 5 månader.
Rekommendationer till maträtter Vadiaperti Traerte Torama Coda Di Volpe
Drick detta vita vin från Italien väl kylt vid 8-10°C till omelett med lax och fänkål, spenatgratäng med mandlar eller fiskcurry med kokos och lime.
- Fler produkter från Vadiaperti-Traerte