🍇 Ilatraia Rosso Toscana IGT från Brancaia imponerar med sin kraftfulla struktur och 18 månaders lagring på ädla ekfat
🍽️ Perfekt till anklägg med sockerärtor eller lammragout med kikärtor, är detta rödvin den ideala följeslagaren för dina kulinariska höjdpunkter
🇮🇹 Detta italienska kvalitetsvin förenar de bästa druvorna av Cabernet Sauvignon, Merlot och Sangiovese från den soliga Toscana
förpackningen!
Mer information om Ilatraia Rosso Toscana IGT - Brancaia
Ilatraia Rosso Toscana från Brancaia från Toscana presenterar en tät, purpurröd färg i vinglaset. Vid kanten har detta italienska rödvin också en övergång till granatrött. Om du ger det lite luft i vinglaset genom att snurra det, avslöjar detta röda vin en hög viskositet, vilket kan ses i klara kyrkfönster vid kanten av glaset. Denna italienska cuvée presenterar underbart uttrycksfulla toner av svarta vinbär, blåbär, björnbär och mullbär i glaset. Dessutom finns det inslag av vanilj, svart te och kanel.
På gommen börjar Ilatraia Rosso Toscana från Brancaia underbart torr, gripande och aromatisk. Detta täta och köttiga röda vin är fylligt och flerskiktat på gommen. Slutet av detta röda vin från vinodlingsregionen Toscana övertygar med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Ilatraia Rosso Toscana från Brancaia
Sangiovese Cabernet Sauvignon, Merlot och druvor är utgångspunkten för den förstklassiga och underbart kraftfulla Cuvée Ilatraia Rosso Toscana från Brancaia. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Detta följs av jäsning i litet trä vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Ilatraia Rosso Toscana i ytterligare 18 månader på ekfat.
Mat rekommendation för Brancaia Ilatraia Rosso Toscana
Detta italienska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till ankbröst med sockerärtor, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller grönsakscouscous med köttbullar.
- Fler produkter från Brancaia