🍇 Tre Toscana IGT från Brancaia imponerar med en tät och köttig textur som fängslar varje rödvinsälskare
🍽️ Njut av detta kraftfulla rödvin perfekt till mustiga rätter som ossobuco eller fyllda paprikor
🌍 Tillverkad av noga utvalda druvor av druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot och Sangiovese presenterar detta vin de bästa egenskaperna från Toscana
förpackningen!
Mer information om Tre Toscana IGT - Brancaia
I glaset avslöjar Tre Toscana från Brancaia en tät lila färg. Detta röda vin från Italien hälls upp i ett rödvinsglas och visar underbart uttrycksfulla aromer av svarta vinbär, blåbär, mullbär och björnbär, som avrundas av bitter choklad, pepparkakskryddor och svart te, som kommer från lagringen på träfat.
Detta torra rödvin från Brancaia är perfekt för vinkännare som föredrar att dricka helt torrt. I gommen har detta kraftfulla rödvin en härligt fyllig och tät textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Toscana, som kan mogna, imponerar slutligen med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Tre Toscana från Brancaia
SangioveseGrunden för den kraftfulla Tre Toscana från Toscana är druvor från druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot och . Efter handskörden förs druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i stora träfack vid kontrollerade temperaturer på 30-32°C. Jäsningen följs av en mognadsperiod. Jäsningen följs av 12 månaders lagring, två tredjedelar på 900-liters ekfat och en tredjedel på betongtankar.
Matrekommendation för Brancaia Tre Toscana
Detta röda vin från Italien serveras bäst måttligt kylt vid 15 - 16°C som tillbehör till osso buco, gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram eller fyllda paprikor.
Utmärkelser för Brancia TRE Toscana Rosso
- Falstaff: 91 poäng för 2020
- Vinous: 90 poäng för 2020
- James Suckling: 92 poäng för 2019
- Falstaff: 91 poäng för 2018
- Vinous: 91 poäng för 2018
- James Suckling: 90 poäng för 2018
- Fler produkter från Brancaia