- Denna sortens rena rödvin kompletterar utmärkt rätter som lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller gåsbröst med ingefära- rödkål och oregano
- Dess ursprung från Trentino-Alto Adige gör detta vin till en typisk representant för viner från den gamla världen
- Detta italienska rödvin är utmärkt lämpligt
Cabernet Sauvignon - Francesco Poli
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Cabernet Sauvignon - Francesco Poli
Den fatlagrade Cabernet Sauvignon från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige avslöjar sig i glaset i ljuslila. Den första näsan av Cabernet Sauvignon smickrar med nyanser av björnbärsgelé. De fruktiga aspekterna av buketten förenas med anteckningar om fatåldring som skogsgolv, svart vinbär och rostat trä.
Francesco Poli Cabernet Sauvignon presenterar sig för vinentusiasten som underbart torr. Detta röda vin verkar aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. På gommen är strukturen i detta balanserade röda vin underbart tät och kraftfull. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige, närmare bestämt från Trentino DOC, är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Francesco Poli Cabernet Sauvignon
Basen för den balanserade Cabernet Sauvignon från Trentino-Alto Adige är druvor från druvsorten Cabernet Sauvignon. Efter druvskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål och små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras den ekologiskt producerade Cabernet Sauvignon i 12 månader på ekfat.
Serveringsförslag för Francesco Poli Cabernet Sauvignon
Detta italienska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till osso buco, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Francesco Poli