- Denna förstklassiga rödvin harmoniserar utmärkt med fyllda paprikor eller grönsaks-couscous med färsbiffar
- Dess ursprung från Toscana gör detta vin till en typisk representant för viner från ett kallklimat-odlingsområde
- Detta italienska rödvin passar utmärkt
Riserva Primo Morellino Di Scansano - Provveditore Bargagli
förpackningen!
Mer information om Riserva Primo Morellino Di Scansano - Provveditore Bargagli
Den fatlagrade Riserva Primo Morellino Di Scansano från vinodlingsregionen Toscana avslöjar en tät purpurröd i glaset. Denna italienska cuvée avslöjar underbart komplexa toner av surkörsbär, plommon, blåbär och röda vinbär i glaset. Dessutom finns det inslag av vanilj, lakrits och tobak.
Provveditore Bargagli Riserva Primo Morellino Di Scansano presenterar sig underbart torr för vindrickaren. Detta röda vin verkar aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin. Detta täta, sammetslena och köttiga röda vin presenterar sig tryckfullt och komplext på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Toscana övertygar med en vacker eftersmak. Avslutningen åtföljs också av mineralnoter från de sanddominerade jordarna.
Vinifiering av Riserva Primo Morellino Di Scansano av Provveditore Bargagli
Basen för den kraftfulla Riserva Primo Morellino Di Scansano från Toscana är druvor från sorterna Sangiovese, Alicante Bouschet och Cabernet Sauvignon. Druvorna växer under optimala förhållanden i Toscana. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av sand. Efter skörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och bryts försiktigt ner. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål och små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras den kraftfulla Riserva Primo Morellino Di Scansano ytterligare 26 månader på ekbarriquer.
Rekommendation för Provveditore Bargagli Riserva Primo Morellino Di Scansano
Detta röda vin från Italien serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamico, grönsakscouscous med köttbullar eller osso buco.
Detta röda vin från Italien serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamico, grönsakscouscouscous med köttbullar eller osso buco.
- Fler produkter från Provveditore Bargagli