🍷 Sangiovese Terre di Chieti IGT från Osteria förtrollar med sin mjuka, silkiga textur och en elegant restsötma
🍽️ Harmonisera detta biodynamiska rödvin bäst med Boeuf Bourguignon eller stekt kalvlever för en oförglömlig smakupplevelse
🌍 Tillverkad av handplockade Sangiovese-druvor från den renommerade vinregionen Abruzzo, erbjuder detta vin autentisk italiensk njutning
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Sangiovese Terre di Chieti IGT - Osteria
Sangiovese Osteria Terre di Chieti är ett förstklassigt biodynamiskt rött vin. Det har en underbart ljus, rubinröd färg. I glaset avslöjar detta röda vin från Osteria aromer av fläder, viol och surkörsbär, kompletterade med rostat trä. Sangiovese I gommen är Terre di Chieti från Osteria underbart torrt, greppigt och aromatiskt. Trots sin torra smak har detta röda vin en delikat smältning och en elegant integrerad restsötma. På gommen är texturen i detta välbalanserade röda vin underbart silkeslen. Sangiovese På grund av sin nuvarande fruktsyra är Terre di Chieti underbart fräsch och livlig på gommen. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Abruzzo, närmare bestämt från Terre di Chieti IGT, fängslar med en vacker eftersmak.
Sangiovese Vinifiering av Osteria Terre di Chieti
Sangiovese SangioveseGrunden för den balanserade Terre di Chieti från Italien är druvor från druvsorten . Efter handskörden förs druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Sangiovese När jäsningen är klar kan Terre di Chieti fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Sangiovese Matrekommendation för Osteria Terre di Chieti
Upplev detta biodynamiska rödvin från Italien som bäst tempereras vid 15 - 18°C som ett passande vin till Boeuf Bourguignon, kokt kalvkött med bönor och tomater eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Peter Riegel Weinimport