- Detta förstklassiga vita vin passar perfekt till en fruktig endivesallad eller rostad forell med ingefärspäron
- Detta vin från Abruzzo är exceptionellt välbalanserat för finsmakaren
- Detta italienska vita vin är utmärkt som en elegant aperitif eller som ett balkongvin (terrass fungerar också!)
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Vanita Pecorino Terre di Chieti IGT - Farnese Vini
Den fatlagrade Vanita Pecorino Terre di Chieti från vinodlingsregionen Abruzzo presenterar sig i ett briljant skimrande ljusgult glas. Detta vita vin från den gamla världen hälls lämpligen upp i ett vitt vinglas och avslöjar härligt distinkta aromer av nashipäron, äpple, kvitten och päron, avrundade av bitter choklad, orientaliska kryddor och kakaobönor, som fatlagringen bidrar med.
Detta torra vita vin från Farnese Vini är precis rätt för vinälskare som gillar det helt torrt. Vanita Pecorino Terre di Chieti kommer mycket nära detta, eftersom det pressades med bara 6 gram restsocker. På tungan kännetecknas detta lättfotade vita vin av en otroligt tät textur. Tack vare sin vitala fruktsyra är Vanita Pecorino Terre di Chieti underbart fräsch och livlig i gommen. Detta lagringsdugliga vita vin från vinodlingsregionen Abruzzo bjuder på en lång eftersmak. Återigen visar antydningar av kvitten och nashi-päron igenom.
Vinifiering av Farnese Vini Vanita Pecorino Terre di Chieti
Detta vita vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Pecorino. För detta underbart eleganta vin av en enda sort från Farnese Vini skördades endast obefläckade druvor. Bären till detta vita vin från Italien skördas uteslutande för hand när de är helt mogna. Efter skörden förs druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i rostfria ståltankar vid 12 °C. Jäsningen följs av flera månaders mognadslagring på stora ekfat och i tankar av rostfritt stål.
Matrekommendation för Vanita Pecorino Terre di Chieti från Farnese Vini
Upplev detta vita vin från Italien väl kylt vid 8 - 10 °C som tillbehör till kokos-lime fiskcurry, grönsallad med rödbetor eller wokgrönsaker med fisk.
- Fler produkter från Farnese Vini