- Detta förstklassiga rödvin passar utmärkt till ankbröst med ingefära-rödkål och oregano eller fyllda paprikor
- Hans ursprung från Kampanien gör detta vin till en typisk representant för viner från den Gamla världen
- Detta italienska rödvin är utmärkt lämpat
Rosso Vient E Voria - Antica Masseria Venditti
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Rosso Vient E Voria - Antica Masseria Venditti
Rosso Vient E Voria från vinodlingsregionen Kampanien avslöjar en tät purpurröd i glaset. Denna italienska cuvée avslöjar underbart komplexa toner av blåbär, plommon, surkörsbär och röda vinbär i glaset. Dessutom finns det antydningar till andra frukter.
Antica Masseria Venditti Rosso Vient E Voria presenterar sig underbart torr för vinälskaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, men runt och smidigt. I gommen har detta kraftfulla rödvin en underbart sammetslen, köttig och tät struktur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Kampanien är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Rosso Vient E Voria från Antica Masseria Venditti
Basen för den förstklassiga och underbart kraftfulla cuvée Rosso Vient E Voria från Antica Masseria Venditti är Aglianico- och Barbera-druvor. Efter skörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen buteljeras.
Rekommendation för Antica Masseria Venditti Rosso Vient E Voria
Detta röda vin från Italien serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till osso buco, ankbröst med sockerärter eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Antica Masseria Venditti