🍷 Denna kraftfulla Barolo Bussia uppvisar en elegant och sidenliknande textur.
🍽️ Perfekt vid 15 till 18°C till stekt kalvlever eller en mustig Boeuf Bourguignon.
🌍 Från ädla Nebbiolo-druvor från den berömda regionen Piemonte, en sann njutning från den gamla världen.
förpackningen!
Mer information om Barolo Bussia DOCG - Gian Piero Marrone
Den kraftfulla Barolo Bussia från Gian Piero Marrones penna kommer in i glaset med en tät rubinröd färg. Om man håller glaset i en vinkel kan man se en övergång av färgen mot granatrött i kanterna av detta fatlagrade vin. Om du ger det lite luft genom att snurra det, visar detta röda vin en hög viskositet, som kan ses i kyrkfönster vid kanten av glaset. Detta italienska vin av en enda sort visar underbart uttrycksfulla toner av blåbär, mullbär, björnbär och svarta vinbär i glaset. Dessutom finns det inslag av vanilj, ved och pepparkakskrydda.
Barolo Bussia från Gian Piero Marrone är perfekt för alla vindrickare som gillar torrt. Den är dock aldrig gles eller spröd, utan rund och smidig. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt silkeslen textur. Tack vare den vitala fruktsyran är Barolo Bussia exceptionellt friskt och livligt i gommen. Detta mogna rödvin från vinodlingsregionen Piemonte övertygar med sin extraordinära längd i eftersmaken. Återigen är antydningar av svarta vinbär och mullbär tydliga.
Vinifiering av Barolo Bussia av Gian Piero Marrone
Detta kraftfulla röda vin från Italien tillverkas vegan från druvsorten Nebbiolo. Barolo Bussia är ett gammalt världsvin genom och igenom, eftersom denna italienska utstrålar en extraordinär europeisk charm som tydligt understryker framgången för gamla världsviner. När druvorna har skördats förs de omedelbart till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i stora träslag vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring i flera månader på ekfat. När vinet är färdigt harmoniseras Barolo Bussia noggrant.
Matrekommendation för Barolo Bussia av Gian Piero Marrone
Njut av detta veganska rödvin från Italien tempererat vid 15 - 18°C som ett passande vin till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, lammgryta med kikärter och torkade fikon eller boeuf bourguignon.
Utmärkelser för Barolo Bussia från Gian Piero Marrone
Detta vin från Barolo DOCG inspirerar oss inte bara, nej, även välkända vinutvärderare har redan tilldelat det. Bland betygen för 2015-årgången är
- JG 2015
- Fler produkter från Gian Piero Marrone